Despre noi

“Viega”. Conectați la calitate.

Ambiția noastră este să ne depășim – în fiecare zi. Prin dialog constant cu clienții noștri. Prin dezvoltarea de produse și caracteristici mai bune ale serviciilor. Și prin conducerea companiei noastre către viitor, fără a pierde niciodată din vedere aprecierea moștenirii noastre.

În tot ceea ce facem, suntem conectați la calitate. Aceasta nu este o noutate, ci a fost laitmotivul nostru încă de la înființarea companiei, acum 120 de ani, cu viziunea de a revoluționa tehnologia instalațiilor. Cu peste 4.700 de angajați, am evoluat până la poziția de lider de piață la nivel mondial - rămânând în același timp o companie de familie care își stabilește propriile standarde. Așa asigurăm calitatea „made in Germany” și produse de cea mai înaltă calitate, la nivel mondial.

Pentru noi este important să îi ajutăm pe clienții noștri în activitatea lor zilnică. Coordonăm materialele, tehnologia și confortul, alocăm timp pentru managementul calității și investim în cercetare și dezvoltare. Rezultatul este un sistem perfect reglat, care oferă peste 17.000 de produse – disponibile oricând clienții noștri au nevoie de ele. În calitate de lider de piață la nivel global, ne angajăm, de asemenea, să împărtășim know-how-ul nostru cu clienții noștri din întreaga lume.

Deoarece noi știm următoarele:

Calitatea înseamnă totul. Fără calitate, totul nu înseamnă nimic.