Configurator

Configurator placute actionare

Configuratorul clapetelor de actionare „Viega” vă ajută să găsiți clapeta de actionare care se potrivește proiectului dumneavoastră de baie cu doar câteva clicuri. Le puteți vizualiza direct în situația de instalare. Vă ajută să îndepliniți diverse cerințe ale clienților.

Configurator “Advantix Vario”

Configuratorul Advantix Vario vă ajută să planificați și să proiectați ușor și rapid o rigola de dus Advantix Vario  (drept cu unul sau două rigole in linie, în formă de L cu câte o rigola pe fiecare parte, în formă de U cu cate o rigola pe fiecare parte) și rigole Advantix Vario de perete (liber în perete, sifon de perete la dreapta sau la stânga, instalare în nișă).

 

Pentru a face acest lucru, introduceți pur și simplu lungimea și forma rigolei de duș sau a rigolei de perete dorit. Configuratorul calculează apoi debitul de scurgere, vizualizează rigola de duș / rigola de peret proiectata, inclusiv planul de tăiere și indică ce piese sunt necesare pentru instalare.

Calculator de gradient de pierdere de presiune

Aplicațiile noastre software încercate și testate Viptool Engineering și Viptool Master ajută proiectanții și instalatorii să planifice sisteme  de orice dimensiune. De asemenea, în practica zilnică, un circuit separat de încălzire sau de răcire necesită adesea un calcul al diametrului. Calculatorul de gradient de presiune Viega este aici pentru a vă sprijini. Vă ajută să determinați dimensiunile conductei și creează un tabel de pierderi de presiune.